Over ons
Vakkundige EPC’s afleveren is onze taak. Bij EPC advies krijg je enkel gekwalificeerde ingenieurs over de vloer. Energie deskundigen die niet enkel een rapport opmaken maar u tevens een aantal handige en praktische tips geven om uw huis op eenvoudige wijze beter te isoleren en dus ook een betere Energie-score te geven.
Uw energie score hangt immers niet af van uw verbruiksgedrag, maar van de verliesoppervlakten van uw woning en de isolatiewaarden van alle buitengevels, vloeren, ramen, deuren en daken. Of u nu veel of weinig stookt, de energiescore van uw wooneenheid, of het nu gaat over een huis een appartement of een studio.

Ook voor jou!
EPC advies is er ook voor jou! Wij helpen je graag op weg om een zo goed mogelijk verslag te kunnen schrijven. Kwaliteit van de gegevens is belangrijk. Hoe meer gegevens we verzamelen, hoe hoger de kwaliteit van het Energie Prestatie Certifcaat. Wij hebben een lijst ter bschikking waar je alle mogelijke documenten vindt die je kan gebruiken om de verschillende gegevens van je woning aan te tonen, hoeveel en welke isolatie meetelt, welke gegevens van de verwarmingsinstallatie belangrijk zijn, enzovoort.

Contacteer ons vandaag nog
+32 (0) 497 34 14 37
+32 (0) 2 256 98 86

ramses@epcadvies.be

Kantoor Vlaams-Brabant:
Arthur Puesstraat 389 1502 Lembeek
Kantoor Antwerpen:
Italielei 83/3 2000 Antwerpen